"> laser ontharen leidschendam
 • Welkom bij NSCL
  Welkom bij NSCL
  De beste zorg met persoonlijke aandacht
 • Acnetherapie
  Acnetherapie
  U bent bij ons aan het juiste adres
 • Laserontharing
  Laserontharing
  Behandelingen d.m.v. de beste laser apparaten
 • Behandeling pigmentvlekken
  Behandeling pigmentvlekken
  Peelings & Camouflagetherapie
 • Dermapen Behandeling
  Dermapen Behandeling
  Huid in de diepte vernieuwen
VIND ONS

Onze locatie 

Bel ons voor een afspraak

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

Telephone: 0687094769

Email: info@nscl.nl


 

Welkom bij Novo Skin Clinic Leidschendam

Bij Novo Skin Clinic staat persoonlijke aandacht en de veiligheid van onze klanten voorop.

We behandelen onze klanten zoals we zouden willen worden behandeld.

Gediplomeerde huidtherapeuten werken bij ons aan het verbeteren en het vernieuwen van uw huid. Onze huidtherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in alle huidtypes en verschillende huidaandoeningen zoals acne, overbeharing, pigmentatie, oedeem en littekens.

 

Dermapen

Dermapen

Dermapen

De behandeling met de Derma-pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het maakt met miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt.  Meer lezen       

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Heb je last van hyperpigmentatie en wil je graag weer een frisse en egale teint krijgen? Maak gauw een afspraak bij onze huidtherapeute voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons Meer info. Onze behandeling van pigment kan bestaan uit één soort behandeling of een combinatie van peelings...

Peeling behandeling

Peeling behandeling

Peeling behandeling

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Maak gauw een afspraak bij onze huidtherapeute voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons! Meer info   ...

Acnetherapie

Acnetherapie

Acnetherapie

Heeft u veel last van acne, acne littekens of puistjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze huidtherapeute. Bel ons! "Vergoeding voor laser en acne behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering." Meer info          

Laserontharing

Laserontharing

Laserontharing

Overbeharing oftewel ongewenste haargroei is één van de veel voorkomende problemen bij mannen maar ook vooral bij vrouwen. Bij Novo Skin Clinic bieden wij laser ontharing die de haargroei sterk kan verminderen. Wij werken met de beste laser op de markt namelijk de Diode. Bel onsMeer info ...

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen of minder opvallend maken van huidkleurverschillen met behulp van camouflagecrème. Camouflagetherapie kan toegepast worden wanneer uw huid bijvoorbeeld een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose. Vanzelfsprekend kunnen zowel vrouwen als mannen camouflagecrème gebruiken.  Meer info   

A+ R A-

Laser ontharen Leidschendam

Dermapen behandeling

Dermapen Behandeling (microneedling)

De behandeling met de Derma-pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het maakt met minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen, microscopisch kleine gaatjes in de huid.

Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt. Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging en vergrote poriën worden minder zichtbaar.

Tijdens de behandeling bij Novo Skin Clinic kan water óf een serum met huid verbeterende werkstoffen als tussenvloeistof dienen, door de ontstane micro-kanaaltjes in de huid is hier een betere opname van mogelijk.

Wat kan de dermapen voor u betekenen?

De microneedling behandeling wordt met succes gebruikt om fijne lijntjes te behandelen, rimpels te verminderen, slappe huid te verstevigen, zon beschadigde huid te behandelen, zichtbaarheid van striae te verminderen, littekens te verbeteren, hergroei van het haar te induceren. Het wordt ook gebruikt om de huid strakker te maken na liposuctie. De behandeling kan veilig worden uitgevoerd op alle huidtypes.

Tijdens een Dermapen behandeling

Indien gewenst smeert u 60 minuten voorafgaand aan de behandeling de verdovende Emla crème, die ervoor zorgt dat u weinig tot niets voelt van de Dermapen behandeling. 

Tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. Tegelijkertijd penetreren de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling geeft een licht 'scherp' gevoel, maar is goed te verdragen. Bij een behandeling met een diepere naaldlengte kan een Emla crème worden gebruikt. Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een SPF!

Hoeveel Dermapen behandelingen heeft u nodig

Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Er zijn gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband nodig, elke 4-6 weken, voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid.

Na de Dermapen behandeling

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid is ongeveer de eerste 1-3 dagen na de behandeling wat roder dan normaal. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. Wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks met een zonnebrandcrème van minimaal SPF 30 in.

Vergoeding Dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met uw zorgverzekeraar.

 

Vergoeding voor laser en acne behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering.

Bel ons voor een afspraak

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

Telephone: 0687094769

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Dag Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09.00-18.00 uur
woensdag 09.00-18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur
vrijdag 09.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-18.00 uur

 

 

 

  Independer   Zorgkaartnederland  

 

Openingstijden

Dag Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09.00-18.00 uur
woensdag 09.00-18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur
vrijdag 09.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-18.00 uur

 

Onze locatie!

Contact Informatie

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

  0687094769

  info@nscl.nl