"> laser ontharen leidschendam
 • Welkom bij NSCL
  Welkom bij NSCL
  De beste zorg met persoonlijke aandacht
 • Acnetherapie
  Acnetherapie
  U bent bij ons aan het juiste adres
 • Laserontharing
  Laserontharing
  Behandelingen d.m.v. de beste laser apparaten
 • Behandeling pigmentvlekken
  Behandeling pigmentvlekken
  Peelings & Camouflagetherapie
 • Dermapen Behandeling
  Dermapen Behandeling
  Huid in de diepte vernieuwen
VIND ONS

Onze locatie 

Bel ons voor een afspraak

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

Telephone: 0687094769

Email: info@nscl.nl


 

Welkom bij Novo Skin Clinic Leidschendam

Bij Novo Skin Clinic staat persoonlijke aandacht en de veiligheid van onze klanten voorop.

We behandelen onze klanten zoals we zouden willen worden behandeld.

Gediplomeerde huidtherapeuten werken bij ons aan het verbeteren en het vernieuwen van uw huid. Onze huidtherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij zijn gespecialiseerd in alle huidtypes en verschillende huidaandoeningen zoals acne, overbeharing, pigmentatie, oedeem en littekens.

 

Dermapen

Dermapen

Dermapen

De behandeling met de Derma-pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het maakt met miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt.  Meer lezen       

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Heb je last van hyperpigmentatie en wil je graag weer een frisse en egale teint krijgen? Maak gauw een afspraak bij onze huidtherapeute voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons Meer info. Onze behandeling van pigment kan bestaan uit één soort behandeling of een combinatie van peelings...

Peeling behandeling

Peeling behandeling

Peeling behandeling

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Maak gauw een afspraak bij onze huidtherapeute voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons! Meer info   ...

Acnetherapie

Acnetherapie

Acnetherapie

Heeft u veel last van acne, acne littekens of puistjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze huidtherapeute. Bel ons! "Vergoeding voor laser en acne behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering." Meer info          

Laserontharing

Laserontharing

Laserontharing

Overbeharing oftewel ongewenste haargroei is één van de veel voorkomende problemen bij mannen maar ook vooral bij vrouwen. Bij Novo Skin Clinic bieden wij laser ontharing die de haargroei sterk kan verminderen. Wij werken met de beste laser op de markt namelijk de Diode. Bel onsMeer info ...

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen of minder opvallend maken van huidkleurverschillen met behulp van camouflagecrème. Camouflagetherapie kan toegepast worden wanneer uw huid bijvoorbeeld een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose. Vanzelfsprekend kunnen zowel vrouwen als mannen camouflagecrème gebruiken.  Meer info   

A+ R A-

Laser ontharen Leidschendam

Laserontharing

Laser ontharen

Overbeharing oftewel ongewenste haargroei is één van de veel voorkomende problemen bij mannen maar ook vooral bij vrouwen. Bij Novo Skin Clinic bieden wij laser ontharing aan die de haargroei sterk kan verminderen. Wij werken met de beste laser op de markt namelijk de Diode. Maak snel een afspraak bij onze huidtherapeute voor een vrijblijvend gesprek.

Symptomen en diagnose
Hypertrichose is overmatige haargroei op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Haren op de armen kunnen langer worden en in aantal toenemen. Onderbenen en romp zijn dan meestal ook zwaarder behaard. Hypertrichose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat in de puberteit. Bij hirsutisme krijgen vrouwen haar op plaatsen waar meestal alleen mannen haren ontwikkelen. In plaats van donshaar verschijnt er veel en donker haar op plekken als de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek. Ook op armen en benen is de haargroei meer dan ‘normaal’. Als u last heeft van ongewenste haargroei, kunt u eerst de huisarts om advies vragen. Deze kan beoordelen of verdere onderzoeken en maatregelen nodig zijn, voordat u zich laat behandelen door een huidtherapeut. 

Huidtherapie bij overbeharing
Ongewenste haargroei op het gezicht of op het lichaam is goed te behandelen. 
Bij Novo Skin Clinic kunt u terecht voor laser ontharen. Wij gebruiken de meest effectieve laser op de markt; de Palomar Vectus Diodelaser. De Vectus laser heeft het vermogen om op een snelle, effectieve manier de dikste en fijnste haren van verschillende soorten huidtypes te verwijderen. De Vectus laser heeft de mogelijkheid voor twee verschillende koppen. Voor kleine gebieden kan de kleine kop (12mm x 12mm) gebruikt worden en voor grotere gebieden is de grote kop (23mm x 38mm) zeer geschikt.


Adviezen bij laserbehandeling

Voor de behandeling

 • Vier weken voor de behandeling stoppen met harsen, epileren. 
 • Vanaf 4 weken voor de behandeling de huid goed beschermen met SPF 30 of hoger, tot zes weken na de laatste behandeling. 
 • Vermijd de eerste zes weken het zonlicht, de zonnebank en gebruik geen zelf bruinende crèmes. 
 • Als u kiest voor ‘permanente’ ontharing door een huidtherapeut, is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert (met pincet of de touwtjes) of harst. 
 • De haren mogen wel tussen de behandelingen door kort geknipt of geschoren worden.

Na de behandeling

 • Na de behandeling kan je kleine zwellingen zien rondom de haarzakjes (folliculair oedeem) wat snel weer zal verdwijnen. 
 • De huidtherapeut zal het behandelde gebied met een koude kompres koelen. Dit mag u thuis voort zetten indien gewenst, of Aloë Vera op smeren. 
 • Het is belangrijk direct zonlicht op de huid tot enkele dagen na de behandeling te vermijden. Het beste is het behandelde gebied te beschermen met een zonnebrandcrème met factor 30 of hoger. 
 • Het is niet verstandig om direct na de behandeling te heet douchen/baden, 3 dagen geen sauna bezoek, de eerste 24 uur niet zwemmen en de eerste dagen rustig aan met sporten. 
 • Ongeveer na twee weken vallen de haartjes geleidelijk uit. Probeer niet aan de losse haartjes te trekken. Indien gewenst, mogen opkomende haartjes geschoren worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een maximaal resultaat. 
Het aantal behandelingen wordt sterk bepaald door onder andere uw haar- en huidkleur en de haardikte. Dit is bij elke persoon anders daarom zal onze huidtherapeut tijdens het intakegesprek u uitgebreid hierover adviseren. Ook de tijd tussen de behandelingen zal met u besproken worden.

Verwijzing en vergoeding
Voor de behandeling van overbeharing heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Vergoeding is afhankelijk van de soort behandeling en voorwaarden zorgverzekering. In de polis van uw zorgverzekering kunt u lezen of u recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

  

Vergoeding voor laser en acne behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering.

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

Telephone: 0687094769

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Dag Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09.00-18.00 uur
woensdag 09.00-18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur
vrijdag 09.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-18.00 uur

 

 

 

  Independer   Zorgkaartnederland  

 

Openingstijden

Dag Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09.00-18.00 uur
woensdag 09.00-18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur
vrijdag 09.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-18.00 uur

 

Onze locatie!

Contact Informatie

Prins Frederiklaan 201

2263 HA Leidschendam

  0687094769

  info@nscl.nl